Plantes remeieres

Maria lluïsa

Imatge i informació extreta de: https://ca.wikipedia.org/wiki/Mariallu%C3%AFsa#/   Nom de la planta: Maria lluïsa. Nom en llatí: Aloysia citrodora. Perquè serveix: Molt útil per a expulsar els gasos de l’aparell digestiu,per a facilitar la digestió o en estómacs dèbils o nerviosos, exerceix una funció tonificant, digestiva i tranquil·litzant. També resulta molt adequada la infusió d’herba marialluïsa …

Plantes remeieres

Menta

Imatge extreta de: https://ca.wikipedia.org/wiki/Menta#/   Nom de la planta: Menta Nom en llatí: Mentha viridis. Perquè serveix: Aporta frescor a l’organisme , a més d’antioxidants que faciliten la digestió. Es pot aplicar en pols i seca a les postres i en els plats que volem aportar-hi un punt refrescant.  

Plantes remeieres

Espigol

Imatge extreta de: https://ca.wikipedia.org/wiki/Esp%C3%ADgol#/   Nom de la planta: Espigol. Nom en llatí: Lavandula angustifolia. Perquè serveix: s’usa una infusió de flors com a tranquil·litzant. A  la perfumeria: s’obté l’oli essencial d’espígol i diversos perfums i colònies.

Plantes remeieres

Farigola

Imatge extreta de: https://ca.wikipedia.org/wiki/Farigola#/   Nom de la planta: farigola. Nom en llatí: thymus vulgaris. Perquè serveix: A la cuina  s’utilitza en amanides,graellades de carn o peix, samfaina i verdures. En medicina per: antiseptic,cicatritzant,antioxidant,balsàmic,digestiu (indigestions i flatulències).